NOR

Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Nanokeratin System

Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Nanokeratin System og få informasjon om fremtidige produkter, tjenester, arrangementer og generell informasjon om merket.

Customer
Professional

Sign up to receive s from Nanokeratin system

Vilkår og betingelser

Nanokeratin System forbeholder seg retten til å endre vilkår, betingelser og merknader som  Nanokeratin System tilbyr på sine hjemmesider, inkludert, men ikke begrenset til, de kostnader som er forbundet med bruken av Nanokeratin System sitt nettsted. Ved å bruke nettstedet, betyr du at du aksepterer vilkårene som Nanokeratin System har for å gi deg tilgang til nettstedet. Du er ansvarlig for regelmessig gjennomgang av disse vilkårene.

Opphavsrett og varemerker.
Nettstedet, inkludert (men ikke begrenset til) tekst, innhold, programvare, video, musikk, lyd, grafikk, fotografier, illustrasjoner, kunstverk, fotografier, navn, logoer, varemerker, servicemerker og annet materiale er beskyttet av opphavsrett, varemerker og / eller andre eiendomsrettigheter. Innholdet inneholder både innhold eid eller kontrollert av Nanokeratin System og innhold eid eller kontrollert av tredjeparter og lisensiert av Nanokeratin System. Alle individuelle artikler, rapporter og andre elementer som utgjør nettstedet, kan være opphavsrettsverk. Du godtar å overholde alle gjeldende lover om opphavsrett og alle tilleggsopplysninger om opphavsrett eller begrensninger på nettstedet.

Du må ikke bruke noen av Nanokeratin Systemets varemerker eller handelsnavn uten skriftlig forhåndsgodkjennelse, og du bekrefter at du ikke har eierskap i og til noen av disse navnene og merkene.

Du samtykker i å varsle Nanokeratin System skriftlig omgående hvis du blir oppmerksom på uautorisert tilgang til, eller bruk av Nettstedet av en part eller ethvert krav om at Nettstedet eller innholdet på Nettstedet krenker opphavsrett, varemerker eller andre kontraktsmessige, lovbestemte eller fellesrettigheter til noen part.

 

Close

Takk for at du har registrert deg på Nanokeratin Systemet sin side for profesjonelle.

Vennligst sjekk e-postadressen din for å aktivere kontoen din.

REVEAL Your Treatment

Close

RESTART håret ditt med et klikk.

Tenk deg hva håret ditt kunne være som ...
La oss skjemme deg bort med en gratis personlig hår konsultasjon, for å starte hårets REVITALISERING akkurat nå.

Get Started

Hvordan ville du beskrive håret ditt?

Naturlig ubehandlet hår
Farget / tonet hår
Lysfølsomt / kjemisk behandlet hår
Next

Har håret gjennomgått noen av følgende behandlinger?

Farging
Striping
Brasiliansk retting
Japansk retting
Bleking
Permanent retting
Permanent krøller
Hyppig bruk av hårføner eller rettetang
Nei, håret mitt har ikke gjennomgått noen form for behandling
Back Next

Hva er hårtilstanden din?

Meget skadet på grunn av ulike behandlinger
Moderat skadet på grunn av miljøelementer og skadelige materialer (UV stråler, klor, saltvann)
Moderat skadet på grunn av hyppig bruk av hårføner eller rettetang
Sunt
Back Next

Hvilke HÅRFORDELER ønsker du å oppnå?

Jeg vil RESTART min hårtilstand, og REPARERE veldig skadet hår forårsaket av kjemiske behandlinger
Jeg vil REVITALISERE min hårfarge, tekstur og tilstand
Jeg vil RE-CHARGE mitt naturlige hår med helse og energi
Back Next

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Miljøfaktorer har skadet håret ditt, og muligens brenner de skjøre proteinene i håret ditt, slik at det blir ukontrollerbart, krøllete og livløst. Håret ditt trenger en REVITALISERING som vil tilføre det energi og FORNYE hårcellene. Vi har utviklet en løsning perfekt tilpasset ditt hår sitt behov:

MY RESULTS

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Fargebehandlinger har ført til at håret ditt absorberer skadelige stoffer, påvirker dets styrke og utseende, mens daglige hårprodukter kan ha ført til en gradvis falming av fargen din. Håret ditt må bli profesjonelt RESTYRKET og beskyttet mot miljøgifter, og fargen må REVITALISERES. Vi har utviklet en løsning perfekt tilpasset ditt hår sitt behov:

MY RESULTS

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Kjemiske behandlinger har gjort håret ditt utsatt for skadelige miljøelementer, brudd og dehydrering. Det håret ditt trenger er økt fuktighet, beskyttelse og profesjonell REHABILITERING Vi har formulert en løsning perfekt tilpasset ditt hårs behov:

MY RESULTS