NOR

Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Nanokeratin System

Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Nanokeratin System og få informasjon om fremtidige produkter, tjenester, arrangementer og generell informasjon om merket.

Customer
Professional

Sign up to receive s from Nanokeratin system

Nanokeratin System - Titanium Flat Iron

Alle hårtyper

170°C - 230°C

This state of the art titanium flat iron has an automatic temperature control system made possible by nano-silver technology. It maintains a constant temperature throughout the treatment process which assures the best results for the straightening process. It straightens at a temperature of 230°C (455°F). The long cord measures 106.3 inches (2.7 meters) allowing the flat iron to be used at full 360° angle.

  • Nanokeratin System - Titanium rettetang
  • Denne toppmoderne rettetangen med titanplate har et automatisk temperaturkontrollsystem muliggjort av nanosølvteknologi. Den opprettholder en konstant temperatur gjennom hele behandlingsprosessen som sikrer de beste resultatene for retting. Den retter ved en temperatur på 230 ° C. Den lange ledningen måler 2,7 meter slik at rettetangen kan brukes i full 360 graders vinkel.

Nanokeratin System - Titanium rettetang
Denne toppmoderne rettetangen med titanplate har et automatisk temperaturkontrollsystem muliggjort av nanosølvteknologi. Den opprettholder en konstant temperatur gjennom hele behandlingsprosessen som sikrer de beste resultatene for retting. Den retter ved en temperatur på 230 ° C. Den lange ledningen måler 2,7 meter slik at rettetangen kan brukes i full 360 graders vinkel.

 

Styling forslag

For mykt krøllete hår som vanligvis er tykt, uregjerlig og utsatt for frizz:

• Begynn med å seksjonere rent, tørt hår. Arbeid med de underste lagene først, begynner i nakken og arbeid fremover mot forsiden av hodet. Hold alltid endene på hårseksjonene når du arbeider med strykejernet nedover hårstrengen for å opprettholde kontrollen og oppnå et jevnt resultat.

• Seksjoner brede deler av håret og bruk rettetangen fra røttene til spissene, style håret horisontalt fra den ene siden av hodet til den andre.

• For å avslutte endene, roter rettetangen nedover eller oppover etter eget ønske, og bruk varmen på ytre siden av platene for å oppnå stil, retning og volum, så mye som du ville bruket en rund børste og hårføner.

• For å style luggen, rett håret bakover og deretter bue opp og under for løft.

For volum og bevegelse:

Trinn 1: Begynn alltid i nakken og arbeide i seksjoner fra baksiden til forsiden av hodet.

Trinn 2: Gi retning til de nederste hårseksjonene ved å vri på hårets spisser. For å oppnå denne effekten, skyv rettetangen rett ned og krøll håret opp og ut i endene.

Trinn 3: Legg til løft og volum rundt kronen og på forsiden av hodet ved å skyve håret mellom jernplaten mens du beveger i en bue oppover, og deretter bøyer endene under. Bruk varmen på utsiden av platene for å oppnå ønsket kurve.

Trinn 4: For å glatte og slutte kanten, skyv håret gjennom platene i lav høyde uten løft.

For krøller og bølger:


Trinn 1: Begynn med en 2-3cm seksjon av håret. Plasser rettetangen vinkel rett fra hodet, begynn på toppen av hårskaftet og ta håret nær røttene mellom platene.

Trinn 2: Mens du holder håret mellom platene, roterer du rettetangen 180º (baksiden av rettetangen vender mot deg). Håret er nå pakket inn i en bue rundt utsiden for å skape en myk krøll.

Trinn 3: Hold hårets spenning med platene, og skyv platene 5-6cm nedover lengden av hårskaftet. Gjenta trinn 2 så ofte som nødvendig for å oppnå ønsket effekt, styr endene med den andre hånden for å holde håret i posisjon.

 

Close

Takk for at du har registrert deg på Nanokeratin Systemet sin side for profesjonelle.

Vennligst sjekk e-postadressen din for å aktivere kontoen din.

REVEAL Your Treatment

Close

RESTART håret ditt med et klikk.

Tenk deg hva håret ditt kunne være som ...
La oss skjemme deg bort med en gratis personlig hår konsultasjon, for å starte hårets REVITALISERING akkurat nå.

Get Started

Hvordan ville du beskrive håret ditt?

Naturlig ubehandlet hår
Farget / tonet hår
Lysfølsomt / kjemisk behandlet hår
Next

Har håret gjennomgått noen av følgende behandlinger?

Farging
Striping
Brasiliansk retting
Japansk retting
Bleking
Permanent retting
Permanent krøller
Hyppig bruk av hårføner eller rettetang
Nei, håret mitt har ikke gjennomgått noen form for behandling
Back Next

Hva er hårtilstanden din?

Meget skadet på grunn av ulike behandlinger
Moderat skadet på grunn av miljøelementer og skadelige materialer (UV stråler, klor, saltvann)
Moderat skadet på grunn av hyppig bruk av hårføner eller rettetang
Sunt
Back Next

Hvilke HÅRFORDELER ønsker du å oppnå?

Jeg vil RESTART min hårtilstand, og REPARERE veldig skadet hår forårsaket av kjemiske behandlinger
Jeg vil REVITALISERE min hårfarge, tekstur og tilstand
Jeg vil RE-CHARGE mitt naturlige hår med helse og energi
Back Next

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Miljøfaktorer har skadet håret ditt, og muligens brenner de skjøre proteinene i håret ditt, slik at det blir ukontrollerbart, krøllete og livløst. Håret ditt trenger en REVITALISERING som vil tilføre det energi og FORNYE hårcellene. Vi har utviklet en løsning perfekt tilpasset ditt hår sitt behov:

MY RESULTS

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Fargebehandlinger har ført til at håret ditt absorberer skadelige stoffer, påvirker dets styrke og utseende, mens daglige hårprodukter kan ha ført til en gradvis falming av fargen din. Håret ditt må bli profesjonelt RESTYRKET og beskyttet mot miljøgifter, og fargen må REVITALISERES. Vi har utviklet en løsning perfekt tilpasset ditt hår sitt behov:

MY RESULTS

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Kjemiske behandlinger har gjort håret ditt utsatt for skadelige miljøelementer, brudd og dehydrering. Det håret ditt trenger er økt fuktighet, beskyttelse og profesjonell REHABILITERING Vi har formulert en løsning perfekt tilpasset ditt hårs behov:

MY RESULTS