NOR

Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Nanokeratin System

Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Nanokeratin System og få informasjon om fremtidige produkter, tjenester, arrangementer og generell informasjon om merket.

Customer
Professional

Sign up to receive s from Nanokeratin system

Behind Each Series

Nanokeratin System

En avansert innovativ serie for en sikker gjenoppretting myk og full utjevning/retting, med 0% formaldehyd og aldehyd og frigjøre ingen kjemiske avgasser basert på banebrytende patenterte molekylære biomimetiske t...

Read more

Nanokeratin System

En avansert innovativ serie for en sikker gjenoppretting myk og full utjevning/retting, med 0% formaldehyd og aldehyd og frigjør ingen kjemiske avgasser, basert på banebrytende molekylærbiomimetiske teknologier ...

Nanokeratin System Laboratories har utviklet og formulert en unik innovativ serie inspirert av naturen og basert på banebrytende biomimetiske teknologier.

Inspirasjon fra natur og biomimicry-konsept betyr å studere naturlig hårprosess og forstå hvordan naturlig sunt hår virker, slik at vi kan gi skadet hår verktøyene og betingelsene for å helbrede seg selv fra innsiden for å komme tilbake til sin naturlige sunne tilstand.


Nanokeratin Systems Biomimetiske partikler utfører enzymer avfinitet til hårstrukturen, noe som betyr at de genererer prosesser, som biologisk Enzyme gjør, for å stimulere og muliggjøre indre selvgjenoppretting av skadet hår.

Vi forstår våre kunders ønske om et sunt, naturlig utseende, perfekt hår som er tonet, elastisk, glatt, myk, løsrevet, fuktsikkert, frizz kontrollert og håndterlig, har intensiv hårvekst, redusert friksjon mellom hårstrenger for fri bevegelse og intensivert naturlig glans.

Vi forstår også våre kunders behov for å ha frihet til å kunne velge en myk eller fullstendig utjevning/retting av håret.


For å forstå kundens behov har vi gjennomført omfattende forskning og utvikling skreddersydd for hårrekonvalesens og utjevningsteknologi og utviklet nanoSmooth pure - En avansert innovativ serie for gjenoppretting myk og full utjevning/retting, basert på banebrytende molekylærbiomimetiske teknologier, som skal brukes i salong med komplementære produkter for behandling hjemme.
Denne innovative serien ble utviklet for å hjelpe våre kunder med å oppnå hår perfeksjon av skjønnhet og helse som oppfyller deres behov og ønsker.     

 

More Articles

  • nanoSmooth pure Refortify serien
Close

Takk for at du har registrert deg på Nanokeratin Systemet sin side for profesjonelle.

Vennligst sjekk e-postadressen din for å aktivere kontoen din.

REVEAL Your Treatment

Close

RESTART håret ditt med et klikk.

Tenk deg hva håret ditt kunne være som ...
La oss skjemme deg bort med en gratis personlig hår konsultasjon, for å starte hårets REVITALISERING akkurat nå.

Get Started

Hvordan ville du beskrive håret ditt?

Naturlig ubehandlet hår
Farget / tonet hår
Lysfølsomt / kjemisk behandlet hår
Next

Har håret gjennomgått noen av følgende behandlinger?

Farging
Striping
Brasiliansk retting
Japansk retting
Bleking
Permanent retting
Permanent krøller
Hyppig bruk av hårføner eller rettetang
Nei, håret mitt har ikke gjennomgått noen form for behandling
Back Next

Hva er hårtilstanden din?

Meget skadet på grunn av ulike behandlinger
Moderat skadet på grunn av miljøelementer og skadelige materialer (UV stråler, klor, saltvann)
Moderat skadet på grunn av hyppig bruk av hårføner eller rettetang
Sunt
Back Next

Hvilke HÅRFORDELER ønsker du å oppnå?

Jeg vil RESTART min hårtilstand, og REPARERE veldig skadet hår forårsaket av kjemiske behandlinger
Jeg vil REVITALISERE min hårfarge, tekstur og tilstand
Jeg vil RE-CHARGE mitt naturlige hår med helse og energi
Back Next

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Miljøfaktorer har skadet håret ditt, og muligens brenner de skjøre proteinene i håret ditt, slik at det blir ukontrollerbart, krøllete og livløst. Håret ditt trenger en REVITALISERING som vil tilføre det energi og FORNYE hårcellene. Vi har utviklet en løsning perfekt tilpasset ditt hår sitt behov:

MY RESULTS

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Fargebehandlinger har ført til at håret ditt absorberer skadelige stoffer, påvirker dets styrke og utseende, mens daglige hårprodukter kan ha ført til en gradvis falming av fargen din. Håret ditt må bli profesjonelt RESTYRKET og beskyttet mot miljøgifter, og fargen må REVITALISERES. Vi har utviklet en løsning perfekt tilpasset ditt hår sitt behov:

MY RESULTS

Congratulations!

Your Hair RE-START process has begun.Your personal diagnosis:

Kjemiske behandlinger har gjort håret ditt utsatt for skadelige miljøelementer, brudd og dehydrering. Det håret ditt trenger er økt fuktighet, beskyttelse og profesjonell REHABILITERING Vi har formulert en løsning perfekt tilpasset ditt hårs behov:

MY RESULTS